Zwembaden met stijl
Zwembaden
Renovatie
Strandbad
Foliebaden
Betegelde zwembaden
prefab zwembaden
RVS zwembaden
Poolhouses
Wellness
Sauna's
Infrarood cabines
Spa's
Service
Onderhoud
Waterbehandeling
Tips
Contact
Over ons bedrijf

BUITENSAUNA

Wat is fijner dan door uw eigen tuin naar uw buitensauna te lopen.

LUXE OVENS

Elke sauna-oven beschikt over de hoogste technische kwaliteit.

SAUNA'S

Heerlijk thuis ontspannen in een eigen sauna, van standaard tot maatwerk.

JEE-O DOUCHE

Het Nederlandse design label van lifestyle producten.

SAUNA'S EN MEER....

Zwembaden met Stijl helpt u graag met advies en ontwerp. Uw wensen zijn daarin erg belangrijk. Luxe of juist eenvoud, onbegrensd combineren van materialen waaronder aluminium, natuursteen of juist met veel glas. Een schuine wand of een schuin dak constructie, het gaat hier om maatwerkgerichte interieuroplossingen.

U kunt bij ons kiezen uit diverse houtsoorten, zoals de standaard Nordische fichte, of Hemlock, Red Cedar en Espen. De banken en rugleuningen worden standaard gemaakt van Abachihout. Dit hout splintert niet en is warmtewerend.

U kunt kiezen voor een separate infraroodcabine, maar ook voor een combinatie van Infraroodlampen, verwerkt in de traditionele sauna. De combinatie hiervan geeft erg veel voordelen.

Ook werken wij veel met lichttherapie, mogelijkheid voor stomen door middel van een soft-damp-combi-oven, de Bio-sauna,  luxe Griffin besturingen van Harvia, luxe staande ovens van Kivi of Legend en diverse verzorgende produkten als saunageuren. En niet te vergeten de accessoires als Thermometer, Hygrometer, Zandloper en  sauna-emmer.